utilaje agricole noi si second hand

Departament Import:

NOU : Cautati un utilaj nou sau de ocazie din import? Va e teama sa nu aveti surprize ? Temerile Dvs sunt legitime ! Aici intervenim noi.
Faceti o preselectie de 3-4 produse pe http://www.agriaffaires.ro si incredintati-ne realizarea tranzactiei pentru Dvs. Agentia noastra din Franta se ocupa de tot, cu toata greutatea unei firme franceze cu 13 ani de experienta in domeniu : verificare tehnica a utilajului si administrativa a vanzatorului, negociere, contractare, plata si livrare ! Bineinteles, daca doriti, va organizam o vizita la fata locului, unde va putem insoti.

Zero dureri de cap, zero risc : alegem cu Dvs, pentru Dvs.

 • Telefon: România: 03.30.56.93.79 | Franța: 00.33.7.54.25.49.03
 • Trimiteti mesaj e-mail
 • Multumita unor partenariate solide si a prezentei sale in Romania si in Europa. Focus Motor va propune in exclusivitate reunite in acelasi magazin marci prestigioase precum
  Fendt, Case IH, John Deere, Claas, New Holland, Amazone, Kuhn, Berthoud, Horsch, Lemken, Deutz-Fahr, Alpego, Maschio-Gaspardo, Massey Fergusson, Grégoire Besson, Kverneland, Sulky, etc.
  De asemenea, in domeniul accesoriilor agricole et zootehnice, pieselor de schimb, furnizori precum Agrotronix, Chemo, Copadex, Hydrokit, Horizont, Karcher, Makita, SNDC, Stahlwille, Total, Varta, ne permit sa va gasim piesele si uneltele de care aveti nevoie pentru succesul fermei sau exploatatiei Dvs.
  In sfarsit, importanta retelei noastre de parteneri in Franta ne da ocazia sa colectam, in afara catalogului nostru "produse noi", o oferta de calitate in echipamente agricole de ocazie.
  Veniti sa va alegeti tractorul, combina, plugul, utilajul dvs la noi in stoc - veti beneficia de un istoric garantat al utilajului, fara surprize, cu un service de calitate si siguranta de a putea gasi la noi oricand consumabile si piese. Nu ezitati sa ne contactati prin e-mail , prin telefon sau venind direct la sediul nostru - satisfactia dvs este cartea noastra de vizita !

  Garantiile noastre:

  01.

  Selectionarea echipamentelor (stoc sau comanda)

  Se face intotdeauna dupa criterii stricte : calitate, profesionalism, transparenta.

  02.

  Transportul utilajelor

  Se poate face de noi, din Franta sau de la Frumusani, pana la ferma Dvss.

  03.

  Serviciile dupa vanzare

  Toate echipamentele au nevoie de intretinere si consumabile, ne angajam sa va procuram rapid piesele de schimb si consultanta necesara.

  Preturile afisate sunt fara TVA (daca sunteti inscris in Registrul Operatorilor Intracomunitari posibilitate de facturare externa) si fara transport.

  Focusmotor.